Jochem Koole

Als onafhankelijk social business strateeg helpt Jochem voornamelijk kennisintensieve B2B-bedrijven. Hij leert professionals binnen de organisatie om via content en online technologie relaties met hun (potentiële) klanten te versterken en zo bij te dragen aan marketing- & salesdoelstellingen.

Sinds 2013 werkt Jochem voor klanten als Berenschot, CSU, DAS, Loyens & Loeff, Ortec Finance, Schiphol Real Estate en Siemens Healthcare. Daarvoor werkte hij als social business consultant bij Deloitte, als projectmanager bij online bureaus en als marketeer in de theaterwereld.

“Binnen een kennisintensief B2B-bedrijf, zoals een advocatenkantoor, adviesorganisatie, leverancier van medische apparaten of een verzekeraar, kan iedere medewerker bijdragen aan een betere communicatie en sterkere relaties met bestaande en nieuwe klanten. Op deze manier zorgen zij ervoor dat de commerciële doelstellingen van jouw organisatie worden behaald. Hoe motiveer jij hen om dit te doen binnen de beperkte tijd die zij beschikbaar hebben? En hoe begeleid jij hen hierbij zodat zij echte resultaten boeken?” 

Schuif tijdens #CMFF Interactive bij Jochem aan met vragen over het motiveren en begeleiden van collega’s om zich online als expert te profileren.

Heb je je tickets al geboekt?


Gerelateerde Sessies

Bekijk het volledige schema