Wat zijn de kosten?

Het programma bestaat uit twee delen:

De Middag – INSPIRATION

’s Middags kunnen ruim 200 marketeers het #CMFF INSPIRATION-programma meemaken. Als closing keynote spreekt niemand minder dan ex Google Zoo London leader Lazar Dzamic. In januari 2018 kunnen we de openingskeynote aankondigen.
Tussen de twee keynotes delen 4 case sprekers hun inzichten, oplossingen en ervaringen om van plan tot resultaat te komen. Kortom een middag vol praktische inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan.

De Ochtend – INTERACTIVE

’s Ochtends kunnen maximaal 64 van de deelnemers aan INSPIRATION ook aan #CMFF INTERACTIVE deelnemen. Je hebt als deelnemer in die ochtend de keus uit 8 topexperts uit binnen- en buitenland, waarmee je in kleine groepen aan tafel kunt om over jouw onderwerp vragen beantwoord te krijgen en je kennis te vergroten. Ook is het een uitstekende kans om met je collega-deelnemers aan een expert-tafel ervaringen uit te wisselen.

Je kunt dus kiezen wat bij jouw behoefte past:

  • de hele dag, bestaande uit #CMFF INTERACTIVE (ochtend) incl. lunch + #CMFF INSPIRATION (middag) plus borrel

     of

  • de middag #CMFF INSPIRATION plus borrel

Het reguliere tarief voor deelname aan de gehele dag is € 595,- excl. BTW. neem je alleen aan #CMFF INSPIRATION in de middag deel dan zijn de kosten € 395,- excl. BTW.

Hieronder kunt u zich inschrijven via Eventbrite, als u liever een factuur ontvangt, klik dan hier!