Over CMFF

Content Marketing Fast Forward, kortweg #CMFF, is een platform voor marketeers en communicatieprofessionals bedoeld om hen op een snelle en vooral leuke manier te informeren en te inspireren op het gebied van contentmarketing.

Het is een initiatief van AJ Huisman en Bert van Loon. Eerdere events waren #CMFF “The Amsterdam Edition” op 2 februari 2015 met Andrew Davis, #CMFF “The Dutch Edition” op 8 november 2015 met 8 Nederlandse marketingauteurs op één podium bij elkaar, #CMFF ‘De Europa Editie’ in 2016, met keynotes van ‘the Godfather of Content Marketing’ en oprichter van het Content Marketing Institute, Joe Pulizzi en van Doug Kessler van Velocity in Londen plus vier Europese cases, waaronder Jyske Bank en Philips Global en in 2017 een dag interactie én inspiratie met o.a. Everybody Writes auteur Ann Handley als openingskeynote, internationale cases van ondermeer Andre Alpar en Michaela Simpson en een prachtige groep experts voor de interactive sessies.

Op 12 april 2018 staat de OBA in het teken van editie 5: “Shifting Gears“. Ben je er ook bij? We hopen je te zien en te spreken!
Programma
Sprekers
Tickets

AJ Huisman (l) en Bert van Loon (r) brengen Content Marketing Fast Forward

CMFF-logo-orange_large.fw

 

 

Schermafbeelding-2015-09-06-om-05.15.11Tijdens The Amsterdam Edition in februari 2015, presenteerden Andrew Davis, AJ Huisman en Bert van Loon in één avond de essentie van een 40-tal (content)marketingboeken ingedeeld naar de thema’s ‘why’, ‘what’ en ‘how’.  In aanvulling op de 3 sprekers die live op het podium waren, leverden de Amerikaanse marketingauteurs Joe Pulizzi, Ann Handley, Paul Roetzer, Jay Baer, Andy Crestodina, David Meerman Scott en Lee Odden speciaal voor dit event een korte videobijdrage.

 

 

Schermafbeelding 2016-03-29 om 07.47.51

 

In het najaar van 2015 stonden tijdens CMFF The Dutch Edition 8 Nederlandse marketingauteurs op één podium. Aart Lensink, Atie de Heer, Bob Oord, Carlijn Postma, Cor Hospes, Edwin Vlems, Jaap Favier en Wouter Boon zijn niet alleen auteur maar ook allen actief in de dagelijkse praktijk. In een mix van snelle kernpresentaties door de auteurs, interactieve mini masterclasses ‘bij-de-auteur-aan-tafel’ en twee debatsessies kregen alle deelnemers de contentmarketing-kennis vanuit Nederlands perspectief aangereikt. Partner [De Redactie] maakte met netwerkredacteuren een verslag van elke tafeldiscussie die op de CMFF site na te lezen zijn.

 

 

Voor meer informatie over  CMFF verwijzen we je graag naar de Content Marketing >> Fast Forward website.

Vragen over dit event? Zie de FAQ.

Pers, blogger of andere contentmaker die graag met een spreker in contact komt? Alle aanvragen voor interviews lopen via CMFF; gelieve de sprekers niet rechtstreeks te benaderen. Er zijn “interview slots” beschikbaar op de dag van het event, informeer naar de mogelijkheden via: press@contentmarketingfastforward.com